Sad but true

Story of my life
Searching for the right
But it keeps avoiding me
Sorrow in my soul
Cause it seems that wrong
Really loves my company

...


Yes. Vill ni veta hur jag hanterar saker?
Jag skrattar. Jag skrattar som en jävla galning. Kan liksom inte låta bli. När saker blir för jobbiga börjar jag asgarva. Utan glädje kan tilläggas. Men just nu kan jag inte få bort mitt galna skratt från läpparna av en annan anledning. Tycker bara vissa är så duuuuuumma. Hahahahahahahahaha. Alltså. Ni vet, eller kanske ni vet, det fanns en kille en gång. En kille som jag varit så vansinnigt kär i. Han är en riktig jävla player. Vi hade ett hemligt förhållande till o från i typ tre år. Saknar honom fortfarande ibland. Men jag visste att det aldrig skulle bli vi. För han är en jävla player. (And so am I, maybe). Lekte med tanken på oss så många gånger. Men visste att det inte kunde funka. Jag skulle fly, han skulle såra. Jag visste att jag inte var den enda han hållit på med vid sidan om sin lilla, söta flickvän. Lilla, gulliga, sårbara flicka. (Fattar inte att hon fortfarande klamrar sig fast vid honom, no self esteem? No self respect? No pride?) Vad jag vet har han under deras förhållande strulat med minst 3 olika tjejer, UTAN att räkna med mig.

Det som är så extemt kul är dessa tjejer han strular runt med. Hur han lyckas fånga dem (inklusive mig). De blir så hjärtekrossade när han glider vidare till nästa. De ger upp sina pojkvänner för honom. De gör vad som helst. Förstår inte vad det är han har som gör detta. Jo. Jag vet. Lögner. Lögner, lögner, lögner. Sockerord i flickors öron. Hahahaha.

Jag lämnade inte min pojkvän för honom. Ingen av dem, under den tiden han och jag hade vår galna relation. Vet att han inte menar allvar med sina sockerord. Och jo, jag älskar kemin mellan oss. Tror aldrig jag kommer hitta en kille som jag känner sådan kemi med igen. Men det är slut på han och mig. Kemin är över.


Det jag tog med mig efter honom är hans beteende. Jag har blivit som honom. Jag kan inte vara trogen. Jag vill. Men av en eller annan anledning hamnar jag alltid med någon kille. Jag är inte stolt. Jag har min pojkvän. Jag vill ha honom. Vill egentligen inte ha de andra. Och ja, döm mig då. Gör det. Alla hatar otrogna människor, inklusive jag själv. Hatar mig själv.

I feel it in the air
As I'm doing my hair
Preparing for another date
A kiss upon my cheek
As he reluctantly
Asks if I'm gonna be out late
I say I won't be long
Just hanging with the girls
A lie I didn't have to tell
Because we both know
Where I'm about to go
And we know it very well

Cause I know that he knows I'm unfaithful

And it kills him inside


Men på något sätt har jag blivit kall. Allt började egentligen med att min första pojkvän var otrogen mot mig. Eller började det ännu tidigare, när en kille jag var kär i och som sa att han var kär i mig plötsligt blev tillsammans med min kompis. Förut var jag så extremt svartsjuk. Nu är jag bedövad. Jag tror alltid det värsta och lever som om jag väntar mig att jorden ändå går under imorgon.



I love secrets. Tror det är grejen. Fucked-up är jag. Det känns som om det är för sent för allt.


He's more than a man
And this is more than love
The reason that the sky is blue
The clouds are rolling in
Because I'm gone again
And to him I just can't be true


Vi får se hur det går med allt.



Recovery

Har varit så otålig och irriterad den här kvällen och det har tyvärr fått gå ut över min pojkvän vilket har gjort mig ännu mer irriterad eftersom jag inte vill att det ska bli så. Men har varit ganska low hela dagen även om jag träffade en mysig vän jag inte sett på flera månader plus en till tjej. Saken är den att jag inte kunde slappna av. Jag kände mig inte glad "påriktigt" jag visste inte vad jag skulle säga i konversationerna och det kändes ändå inte som om något jag säger är intressant, varför skulle någon bry sig liksom. Det är en av anledningarna till att jag knappt skriver i min ickeanonyma blogg längre. Face it, hur jävla intressant är det att läsa om någon medelmåttig tjej med trasligt hår och för många kilon? Blä.

Kollar på mysiga stugor vill ut i skärgården med killen i sommar. Älskar skärgården. En vacker dag tänker jag sätta mig på någon båt, köpa en liten stuga o bli kvar på någon av dessa små öar. Friden. Avkopplingen. Så långt bort från allt annat. Recovery. Men kanske kommer vi bara börja bråka. Vi är ju i olika länder nu och han berättar hur mycket han saknar mig. Jag saknar honom med, men har blivit konstigt imun. Konstigt känslokall gentemot killar. Fastän vi snart varit tillsammans i tre år känns det ändå som om jag är beredd på att han när som helst kan slitas ifrån mig. Men jag vet inte. Jag vet att jag älskar honom. Jag vet att jag med honom har vuxit i mig själv, jag är inte längre den där 15-åringen som rev sönder affischer på töntiga tjejband för att det störde mig att min dåvarande pojkvän gillade dem. Har blivit lite klokare. Lite äldre. Men det känns fan inte som jag har mer koll på vad jag ska göra med livet nu än då.

Varför

Varför sitter jag bara här? Jag ska iväg till världens vackraste stad igen så varför sitter jag med tovigt hår i min säng? Orkar inte riktigt men vet inte varför. Varför känner jag mig nere? Varför...

Skinny thoughts and love

Ibland blir man så ledsen.
För det är är en sådan ensam uppgift.
Jag som knappt stod ut att umgås med mig själv förr i världen. Vi kom inte överrens, jag förstod inte mig själv. Jag har kommit längre på vägen, känner mig oftast okej tillsammans med mig själv. Jag står inte med tårar i ögonen framför spegeln längre och väser: "Jag hatar dig, fan vad jag hatar dig, du är så jälvla misslyckad."
Men jag kan tyvärr inte påstå att jag älskar mig själv. Så långt går inte vår relation. Känner inte att jag bryr mig överdrivet mycket om döden, om smärta eller andra ting som skadar min kropp. Däremot känner jag så extremt starka känslor inför personer i min närhet. Mest av allt mina katter och familj förstås. Kärleken till dem är det största jag bär på. Är så oändligt stolta över alla mina familjemedlemar. Så glad att jag får vara nära dem, umgås med dem. Tacksam att jag har en mamma och en pappa som älskar mig, som vill vara med mig och lyssnar på mig. Att jag har en syster och lillebror som ser upp till mig. Det här är självklara saker för mig och för många, men långt ifrån alla. Så jag är så oändligt tacksam.
Sedan att man känner sig lite ensam och ledsen i det här... När jag blir smal kommer det kännas bättre.

...

Huvudvärk.
Nu blir det två timmars promenad och en halv banan med te (inte bananen i teet ;)

The Ugly Truth


Känns så fel. Himla ananasar.

You. Feel. Dizzy.

Jag fattar inte hur det kan snurra så jävla mycket i huvudet fastän jag ligger i sängen. Det är tredje dagen i rad som jag känner mig helt snurrig på kvällen, som om jag är full och åker mental berg-och-dal-bana.
Det tog lång tid för mig att äta upp middagen idag. Händerna darrade, jag var klumpig och lyckades knappt träffa munnen med gaffeln. Så jävla illa. Och jag försöker verkligen verka normal inför dem, men hur normalt är det att ha sämre bordsskick än en treåring? Och att tro att ananas växer på palmer? Har verkligen alltid trott att de gör det. Helvetes jävla skit ananas som inte kan bete sig som en normal frukt! Det förstör typ hela min världsbild, allt hamnar upp och ned om ananas inte växer på träd.
(Jag hoppas jag ger er ett gott skratt nu, för jag skrattar nästan själv åt att jag är så upprörd över ananasen. Hm.)

Allting är en balansgång. Har levt på te och frukt idag och sallad. Man blir inte äckligt mätt av sallad. Man blir lagom, ibland mindre än lagom. Men det är okej, det är kontroll. Även om kroppen söker mättnad. Men nu är jag äckligt mätt av ris och vegetarisk biff och ananas (haha) fastän det var snart två timmar sedan vi åt middag. Vill inte vara äckligt mätt. Vill inte spy. Vill inte äta, vill aldrig vara hungrig, önskar att mat inte fanns. Och allt annat som jag redan sagt hundra gånger. Suck.



Small steps for a bigger purpose

Pepp.
Ska äta lunch nu. En sallad innehållande: röd paprika, spenat, körsbärstomater och lite rödbeta.
Har druckit massa vatten under förmiddagen, vatten är guld. Vatten är rent.
Jag har bytt inställning. Istället för att tänka på alla hundratals kilon jag måste gå ned (vilket alltid känns hopplöst) ska jag börja ta saker lite i taget. Jag ser alltså inte längre än 10 kilo ned i taget. Det är bara den siffran som existerar. 10 kilo står jag ut att tänka på. Så vi börjar där. Och om 10 kilo kommer jag förhoppningsvis våga se mig i spegeln igen. Jag kommer vara långt ifrån klar, men 10 kilo till är en bra början (fortsättning). Jag kommer inte vara lika fet då som jag är nu.

3959 steg idag än så länge.

Ny header

Nu har jag ändrat header igen, vet att det inte var länge sen jag gjorde det, men fick lite inspiration så var tvungen^^ Skriv gärna vad ni tycker, vilken passar bäst gamla eller nya?

Gamla:



Nya:


Men brings nothing but pain. (But females lie)

När jag ätit för mycket har jag inte tid att plocka undan innan jag springer till toaletten
Sedan när jag kommer tillbaka därifrån skäms jag inför mig själv
Det känns som en walk of shame att tvingas städa undan efter en hetsattack
Som om jag inte vill se sanningen
Som om jag är smutsig
Du är smutsig
Så jävla äcklig


Så dåligt samvete
Pojkvän ger mig så mycket kärlek
Han saknar mig
Han vill ge mig allt
Och det enda jag gör är att svika honom
Men jag kan inte berätta sanningen
Jag är så rädd för hans hat
Att han en dag kommer se på mig med svarta ögon
Se mig för den jag egentligen är
Jag lever i en lögn

Kanske är jag monogam
Eller också bara olycklig
Eller uttråkad
Eller har svårt att säga nej
Eller allt det där

Och jag hatar killar
Ändå kan jag inte hålla mig ifrån dem
Precis som jag hatar mat
Men inte lyckas sluta äta


Who are you?

Godmorgon brudar!
Usch jag sover verkligen för lite. Men det är svårt när man är en nattmänniska och har trådlöst internet. Fastnar på facebook eller framför någon serie. Mest House för tillfället. Viktnedgång? Står och stampar på samma vikt, men det är inte så kontigt, eftersom jag typ hetsat och spytt om vartannat de senaste dagarna. Jag som hade slutat med att spy. Vet ni vad jag hetsade då? FLINGOR MED MJÖLK OCH SOCKER. Snacka om att ha blivit desperat. Men det är ju gott ju. Har börjat få röda märken runt ögonen efter att jag spytt, någon som känner igen detta? PLus att jag typ ser dubbelt efteråt inte så kul. SKA sluta spy men då måste jag sluta hetsa också.



Vill gå ut och gå men det spöregnar. Kommer gå ut i alla fall, än så länge har inget väder hindrat mig men det är inte så efterlängtat att bli dyngsur.

Har en fråga förresten, vilka är ni som läser den här bloggen? Är lite nyfiken ;)

...

Äter sallad och lyssnar på regnet som slår mot det sneda fönstret
Snart kommer en vän hit, vi ska plugga
Gått 6000 steg än så länge, 4000 kvar

Now, tell me all about your pain, down to the detail





Sometimes beauty is out to kill you
Godnatt.

Somewhere in time...

Roses are red and
Violets are blue
Honey is sweet,
but not as sweet as you


"Give me a kiss."


I put my arms around him, I'm stupid, I'm drunk.

Han är inte du.

Som när jag jagade runt hela världen för att hitta någon som du. Men det var förgäves. Och visst gör det ont ibland. Ibland saknar jag dig som en jävla idiot. Fy fan vad jag avskyr dig. Jag älskar dig. I HATE YOU! Because I love you...

Kanske letar jag fortfarande efter någon som dig?




Jag kysser andra läppar
Får ont i hjärtat
Skulkänslor för första gången i mitt liv
Jag som inte brukar känna alls
Jag känner
Men nu orkar jag inte göra motstånd

"Kiss me."
And I do. I glance around, I want to see my friend so I can run. But she's gone in her world of red roses and a french guy with green eyes...

Och där står jag.
Mitt hjärta brister när jag låter mina läppar lånas ut. Igen.


Somewhere in time I will find you and love you again
Like the wind sweeps the earth
Somewhere in time when no virtues are left to defend
You've fallen deep

I was a liar in every debate

I rule the forces that fueled your hate
When the cold in my heart leaves, it comes to an end
And quietly I'll go to sleep


I will haunt you again...



No more sugar, honey

Har bestämt mig.
När mitt chokladlager är slut blir det inge mer godis på ett tag.
Haha, vet att jag låter som en riktig narkoman men det är väl det jag är. Jag måste sluta. Jag har bestämt mig.

Tequila Saturday

"I was waiting for you to ask me to kiss you, but you didn't!"
Jag skrattar, glider iväg, som alltid
Killen är lång, jag är fascinerad över att jag inte är rädd för hans längd
Annars håller jag mig till killar som är ungefär lika långa som jag själv
Över 190 cm är läskigt för mig
Jag blir kort
Men han var lång och jag stod på tå för att krama honom
"I know you have a boyfriend, but come with me. We can talk and sleep and drink some baileys."

Jag var nära tårar
Min vän var på väg bort med någon kille
Och här stod jag men en okänt man
Nej
Jag har ingen lust att följa med någon hem
Nej inga händer på min kropp
"No... I'm going home"

Satte mig ned på den smutsiga tunnelbanestationen
Grät svarta tårar av ensamhet
"Ca va?"
Händer hjälper mig upp
Jag tar emot en näsduk och springer sedan till mitt tåg
Somnar på tåget
Gråter men sover
Vaknar på ändstationen
Och går av


Så jävla äckligt

Vän: "Så jävla äckligt du vet såna som spyr efter att de ätit."
Blondie: "Ja... så vidrigt."

My life on the bathroom floor

Jag går ut i köket
Känner mig aningen snurrig
Inte hungrig
Tar fram stekpannan
Champinjoner
Värmer makaroner
Stuvar svampen
Härlig gegga
Upp med allting på en vit tallrik
Ost på
Äter
Äter
Äter
Maniskt, tuggar
Känner ingen smak
Bara den lena geggan i munnen
Alltihop och lite till på fem minuter
Jag reser mig
Vinglar upp för trappan
Tänder badrumslampan
Låser dörren
Fastän jag är ensam hemma
Fäller upp toalettlocket
Böjer mig över den
Det känns äckligt
Maten sprutar ut och jag hostar
Det skvätter
Vidrigt
Igen!
Igen!
Igen!

Jag slutar inte ens när jag känner blodsmaken i munnen
Allt ska bort
Allt ska ut

Min kropp skriker åt mig att
Sluta nu, du kvävs
Jo, jag kvävs
Kvävs av maten inom mig
Kvävs av allt fett
Av alla kilon på min kropp
Jag fortsätter
Tills allt som kommer upp är blod och tårar
När jag är klar ser jag dubbelt
Jag torkar upp från golvet
Vinglar ut från toaletten
Faller utmattad ned på sängen
Och skriver detta


Eminem

Eminem always makes me feel better



"Kim"
Aww look at daddy's baby girl
That's daddy baby
Little sleepy head
Yesterday I changed your diaper
Wiped you and powdered you.
How did you get so big?
Can't believe it now your two
Baby you're so precious
Daddy's so proud of you
Sit down bitch
If you move again I'll beat the shit out of you


Don't make me wake this baby
She don't need to see what I'm about to do
Quit crying bitch, why do you always make me shout at you?
How could you?
Just leave me and love him out the blue
Oh, what's a matter Kim?
Am I too loud for you?
Too bad bitch, your gonna finally hear me out this time
At first, I'm like all right
You wanna throw me out? That's fine!
But not for him to take my place, are you out you're mind?
This couch, this TV, this whole house is mine!
How could you let him sleep in our bed?
Look at Kim
Look at your husband now!
(No!)
I said look at him!
He ain't so hot now is he?
Little punk!
(Why are you doing this?)
Shut the fuck up!
(You're drunk! You're never going to get away at this!)
You think I give a fuck!
Come on we're going for a ride bitch
(No!)
Sit up front
(Well I can't just leave Hailie alone, what if she wakes up?)
We'll be right back
Well I will you'll be in the trunk

[1] - So lone, bitch you give
me so wrong
I don't wanna go on
Living in this world without you


You really fucked me Kim
You really did a number on me
Never knew me cheating on you would come back to haunt me
But we was kids then Kim, I was only 18
That was years ago
I thought we wiped the slate clean
That's fucked up!
(I love you!)
Oh God my brain is racing
(I love you!)
What are you doing?
Change the station I hate this song!
Does this look like a big joke?
(No!)
There's a four year old boy lyin' dead with a slit throat
In your living room, ha-ha
What you think I'm kiddin' you?
You loved him didn't you?
(No!)
Bullshit you bitch don't fucking lie to me
What the fuck's this guy's problem on the side of me?
Fuck you asshole, yeah bite me
Kim, KIM!
Why don't you like me?
You think I'm ugly don't you
(It's not that!)
No you think I'm ugly
(Baby)
Get the fuck away from me, don't touch me
I HATE YOU! I HATE YOU!
I SWEAR TO GOD I HATE YOU
OH MY GOD I LOVE YOU
How the fuck could you do this to me?
(Sorry!)
How the fuck could you do this to me?



Come on get out
(I can't I'm scared)
I said get out bitch!
(Let go of my hair, please don't do this baby)
(Please I love you, look we can just take Hailie and leave)
Fuck you, you did this to us
You did it, it's your fault
Oh my God I'm crackin' up
Get a grip Marshall
Hey remember the time we went to Brian's party?
And you were like so drunk that you threw up all over Archie
That was funny wasn't it?
(Yes!)
That was funny wasn't it?
(Yes!)
See it all makes sense, doesn't it?
You and your husband have a fight
One of you tries to grab a knife
And during the struggle he accidentally gets his Adam's apple sliced
(No!)
And while this is goin' on
His son just woke up and he just walks in
She panics and he gets his throat cut
(Oh my God!)
So now they both dead and you slash your own throat
So now it's double homicide and suicide with no note
I should have known better when you started to act weird
We could've...HEY! Where you going? Get back here!
You can't run from me Kim
It's just us, nobody else!
You're only making this harder on yourself
Ha! Ha! Got'cha!
(Ahh!)
Ha! Go ahead yell!
Here I'll scream with you!
AH SOMEBODY HELP!
Don't you get it bitch, no one can hear you?
Now shut the fuck up and get what's comin to you
You were supposed to love me
{*Kim choking*}
NOW BLEED! BITCH BLEED!
BLEED! BITCH BLEED! BLEED!

FUCK

Just nu är jag så arg
Det är hon som har triggat igång det
En elvaårig unge
Borde inte gå igång på det
Men fy fan, jag blir arg ändå

Igårkväll var jag ett så sjukt hetsbegär
Tänkte hetsa idag
Sedan spy förstås
Men nu är den lusten borta
Också det gör mig arg
Borde vara glad men jag ville hetsa
Hetsar jag inte nu kommer begäret komma tillbaka
Men nu har hon tagit bort begäret
Med sitt jävla snack
Ordet "arg" är inte tillräckligt
Jag är förbannad

Förbannad över hela jävla världen
Att det regnar
Att jag bara gått ned 0,3 kg sedan igår
Att jag inte känner mig pepp att gå min två timmars promenad
(Men jag borde det kanske gör mig på bättre humör)
Förbannad för att jag är sugen på äckligt cider
Förbannad för att jag inte kan börja läsa "Parfymen"
För jag skulle inte kunna koncentrera mig när jag är så här jävla upprörd


I'm not Mr. N'Sync, I'm not what your friends think
I'm not Mr. Friendly, I can be a prick
If you tempt me my tank is on empty
No patience is in me and if you offend me
I'm liftin you 10 feet in the air
I don't care who is there and who saw me destroy you
Go call you a lawyer, file you a lawsuit
I'll smile in the courtroom and buy you a wardrobe
I'm tired of arguin'
I don't mean to be mean but that's all I can be is just me


...

Ni vet när man inte har någonting att säga men pratar ändå

The love of my life




Önskar jag kunde ringa min katt
Förklara för henne varför jag inte är hemma
Varför jag inte ligger i vår säng och gosar med henne
Pappa säger att hon ligger där
Hon väntar på mig
Jag får ont i hjärtat
Jag hoppas hon förstår att jag kommer tillbaka
Att han också förstår det
Min randiga älskling
Drömde att hon fick en kattunge tillslut
Det fick hon ju också
Mardrömsnatten
Tassen på min hand
Så hemskt allting
Men det gick ju bra
Död unge
Men levande mamma
Min fina kattmamma
Mina katter är det finaste jag har


willpowerwillpowerwillpower

It's all about willpower

Kunde inte sova inatt
Resultatet blir en äcklig huvudvärk
Men jag är pepp ändå
Svart kaffe
Måste köpa mer cola light idag
Ska snart ge mig ut på min två timmars promenad
Det regnar
Men vem bryr sig
Ofta så tänker jag
"Jo men jag äter det där.
Det är ju bra för mig så får jag mer energi till min promenad."
Det är då jag måste ha willpower
Och det funkar ofta
Nej, du behöver inte mer fett på din kropp
Du ska bli av med fettet inte äta mer av det
Oftast tänker jag inte så mycket
Det är bara ett beslut
Jag vet innerst inne att jag inte kan äta det där jag vill


Think twice
Think a third time
A fourth...
A moment on your lips, forever on your hips


Fucked-up lifestyle



Uppmuntrar ingen att leva på det här sättet som jag gör.
Let's face it, det är inte roligt.
Det är inte roligt att ständigt gå runt med siffror i huvudet.
Det är inte roligt att ha matdemoner som hindrar en från att äta.
Det är inte kul att vågen får avgöra om det är en bra dag eller inte.
Det är inte glamoröst att gå med hungersmärtor på två timmars promenader.
Inget av det här är roligt.
Ändå är det så här det är.
Och jag måste.
Jag ska bli smal.

PS
Ny design, vet inte om ni kan se den än.
Puss och godnatt

Drop dead skinny

Luften är annorlunda i Paris

Har gått 11 000 steg idag så jag ligger bra till. I matväg också som tur är. Dock är min mage uppsvälld vilket inte är så vackert... Den här veckans mål är att byta tio-nummers siffran. Att komma till x8,0.
Förra veckan var en bra vecka men denna ska bli ännu bättre. Känner mig inte så hungrig. Har energi ändå så jag hoppas det håller i sig.

Everything for a skinny me



...

Ja, jag ska bli bättre på att uppdatera! Och jag ska svara på kommentarerna =) Men helgen har varit lite busy.
Puss

Uppdatering

Lycklig.
Ned ytterligare ett kilo sedan igår. Är fortfarande på julhets-vikten men nedåt är alltid nedåt. Bra.
Nu bär det av till storstaden.

När rummet börjat snurra

Det snurrar i huvudet

En halv vinflaska själv. Vad lättpåverkad man blir när man inte ätit. Har gått mina 10000 steg. Nu är det helg och socialitet som gäller. Lite vin till så är jag öppen och trevlig. Så mycket lättare att prata med folk man inte träffat förut när man fått i sig lite. (Mycket).

Längtar efter cigaretter och efter att prata med mamma. Ja, kalla mig patetisk. Cigaretter har jag, mamma i ett annat land. I mitt land.

Trevlig helg
Puss

Mange

Samlar mod. Ska gå ned till köket. Måste verka lite normal för den här familjen. Ska äta spenat och kokt morot och kanske dricka av min goda tomatsoppa =)
Stackars pappan i familjen frågade för någon timme sedan om jag inte ville komma ned och äta lunch.
"Mange avec moi?"
"I'll take something later."



My Secret Life

Det regnar
Slår mot mitt takfönster
Blod i mina ögon
Röda tårar


Det går nedåt. Visserligen går jag ned det jag gått upp under julen så det är ju ingen sensation, men ändå så skönt att bli av med julfrossandets kilon.




This is my secret life

Look as perfect as cats

We're so wonderfully wonderfully wonderfully
Wonderfully pretty!
Oh you know that I'd do anything for you...
We should have each other to tea huh?
We should have each other with cream
Then curl up by the fire
And sleep for awhile
It's the grooviest thing
It's the perfect dream



let me take your hand
i'm shaking like milk
turning
turning blue
all over the windows and the floors
fires outside in the sky
look as perfect as cats
the two of us together again
but it's just the same
a stupid game



The Cure<3

10000 steg

Bra dag. Fast det får väl vågen avgöra imorgonbitti.
Borde verkligen gå och lägga mig nu. Boyfriend är på bio så ska inte snacka med honom, borde passa på att lägga mig tidigt. Imorn blir det antagligen utgång med C och någon kompis till henne.
Mina planer för morgondagen är annars att gå 10000 steg och att köpa mer tomatjuice. (Bara 14 cal per 100 g!) Brukar värma den som soppa, mycket värt.
Roligt att se att ni verkar komma ihåg mig iaf, trodde alla dissat min blogg vid det här laget. =)

Godnatt på er. Må morgondagen bjuda på lättare siffror.

In the land of the skinny

Tillbaka.

Ligger här på sängen i ett annat land, hos en annan familj, blickar ut över ett annat liv.

Aldrig varit speciellt besatt i kändisars viktnedgångar eller kroppar, men efter att ha sett en dokumentär på youtube om dessa smala, vackra, olyckliga människor har även jag drabbats av fascination. Men man blir bara smal av smärta. Beauty from pain. Jag har lång väg kvar, men om ett halvår då ska jag vara klar. Vacker. Smal.

Kan tilläggas att jag förmodligen inte bara kommer skriva om min viktnedgång i fortsättningen. Visst, vissa kommer säkert sluta läsa. Men jag känner att mitt liv handlar om mer än siffror på vågen. Smal är fortfarande det viktigaste. Men jag vill att ni ska få en mer fullständig bild.

Puss






RSS 2.0