Kände du mig genom atmosfären?

Hon låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären
 
Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig
 
Vill inte falla ned i något helvete. Ändå är det nästan som jag söker efter det. Tittar på anorexibilder och skärsår. Kommer jag alltid bära på en längtan att skada mig själv? Skulle gärna skära upp hela mig själv. Låta blodet bilda  ett stormigt rött hav på det dammiga golvet. Sluta äta och låta demonerna i huvudet bestämma. Trots att jag vet att det bara skulle få.mig att må dåligt. 
 
Strulade med en söt kille igår och tänkte "om jag kunde känna någonting skulle jag känna något för dig." För han var täckt av färg och tigrar, hade mjuk röst och fina läppar. Sånt där igelkottshår som jag älskar. Men som Håkan sjunger "det har blivit svårt att älska när all kärlek lett till besvikelse."
 
Är tom på romantiska känslor, känns konstigt men ändå skönt. Jag orkar inte älska mera. Jag orkar inte göra någon annan till hela min värld för att glömma mitt eget helvete. Jag mår bra i lugnet. Jag mår bra här ute hos farmor med katterna, somsken, kaffe och bingolotto. Det räcker.
 
Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig 
in i mig
 
 
 

I want to break free

Trots att jag mår bättre, är ganska glad med tanke på situationen och klarar mig själv så gör det ändå ont att se alla andras små lyckliga liv. På facebook eller i verkliga livet. Söta par som går runt intet ont anande om att mitt förhållande med mannen jag löjligt nog trodde jag skulle tillbringa resten av livet med, är över. 
 
Men det är inte honom jag saknar längre, det är det där mysiga gulliga sambolivet. Sådant som man så lätt kan börja ta förgivet...
 
Men det är skönt att inte tillhöra någon oxå. Har hela tiden varit någons flickvän i åtta år, killar har kommit och gått, men jag har fortsatt varit "flickvän". Skönt att slippa tjafs. Skönt att inte ha några problem. Skönt att inte behöva förändra sig till något annat. Jag är mig själv och jag tänker göra tusentals misstag utan att behöva stå till svars mot någon kille. Jag är fri! 
 
Och snart ska jag vara lycklig bara jag och katten också. Jag klarar mig. Det gör jag alltid.

RSS 2.0