Sötsuget

Suck. Varför ska det vara så svårt? Jag känner mig som en narkoman. Socker i min hjärna hela tiden. Fötterna som styr sig själva till chokladavdelningen av affären. Enorm viljestyrka för att lyckas lämna affären med tomatjuice och cola light. Men jag gjorde det. Bara för att sedan slänga i mig 3 daimbitar så fort jag kom hem. Lyckat. Om House klarar att sluta knarka mediciner ska väl jag kunna klara mig utan socker?

Snälla, har ni några tips mot socker sug? Känns som om jag provat det mesta men min kropp skriker allt jämt efter socker. Dag som natt, mätt som hungrig. Allt jag vill ha är socker. Tips? Snälla.

Kommentarer
Postat av: argsintamy

önskar jag kunde ge dig något bra tips, dessvärre har jag inget..

skulle själv vilja veta!!

förr klassades socker som en drog.. jag tror vi vet varför!

2011-02-02 @ 12:14:05
URL: http://argsintamy.blogg.se/
Postat av: Alex

Jag var också "beroende" av socker förut, men hade jätte svårt att bli av med det.

Det ända som funkade för mig var att helt sluta med det. Sluta med alla sötsaker, och då menar jag verkligen allt. Det var jätte jobbigt i början, men tillslut vande jag mig vid att vara utan det, och började småäta på annat istället.



Nu känner jag inte lika ofta det stora suget efter socker, vilket är jätte skönt! Kan dessutom äta en liten chokladbit ibland utan att kroppen skriker efter mer efteråt :)



Stor kram <3 ha det bäst!

2011-02-02 @ 12:38:57
URL: http://alexandraluft.blogg.se/
Postat av: Anonym

- frukt när du blir sugen

- äta mer regelbundet



jag suger själv så jag vet inte

2011-02-02 @ 14:06:33
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: anorexicmonster

sv: åh, jag behöver också tips mot sötsug! är sockerberoende... och när jag försöker sluta äta sötsaker håller det max tre-fyra dagar... >.<

2011-02-02 @ 16:50:53
URL: http://anorexicmonster.blogg.se/
Postat av: Therese

sv: jo, det är sant, det borde jag göra. Men allting inom media är så tråkigt att praktisera på och att jag går text gör inte saken bättre. (Vi måste i princip praktisera inom media.)



Men fick inte reda på det idag, utan får det i morgon. Förhoppningsvis slipper jag springa och kopiera papper och hämta kaffe på en tidningsredaktion eller nått... :)



Jag hade samma problem, eller har. I vilket fall som helst, så äter jag bara godis ibland (nu förtiden), om jag ska på bio, ha mys/film kväll etc. annars blir det helt galet, vill bara ha mer.



Men jag har lyckats övervinna det genom att sluta tänka på det och äta mat när jag väl är hungrig. Och är jag bara sugen så skiter jag i det eller tar ett kex, exempelvis. Men det hjälper oftast inte så mycket. Så det bästa för mig, när sötsuget kommer är att äta ananas. Faktiskt. Det försvinner efter några minuters ananas ätande, haha. :*

2011-02-02 @ 17:23:21
URL: http://tyrannosaurustex.blogg.se/
Postat av: danni. blåmärken i mitt huvud.

KROM skall vara himla bra mot sötsug! finns att köpa receptfritt på de flesta apotek och gym. ♥

2011-02-02 @ 21:56:05
URL: http://expectopatronum.blogg.se/
Postat av: Stjärnmullvad

Jävla socker!

2011-02-03 @ 10:46:39
URL: http://stjarnmullvad.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Angående krom så dricker jag brustabletter som heter Viktkontroll och innehåller kalciumpyruvat(som ökar förbränningen) och krom. Kan inte avgöra om det verkligen hjälper men, det peppar typ, känns som att man försöker att göra något åt det i alla fall. Typ!

Är själv annars verkligen sämst på att stå emot sug men, frukt brukar fungera hyfsat om tålamodet finns. Annars brukar jag klunka te tills magen är proppfull ;) lycka till! puss <3

2011-02-03 @ 23:25:49
URL: http://thewhitetrashbeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0